Bărbat ars după ce a intrat într-o casă în flăcări să își salveze fiul de 7 ani

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Bălești, satul Ceauru.
La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță a SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la mansarda construcției cu posibilitate de propagare.
Din păcate, o persoană de sex masculin în vârstă de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafață de aproximativ 60% din suprafața corpului.
Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea bărbatului la spital.
O alta persoană de sex feminin, în varsta de 68 de ani, soacra celui ars, a suferit un atac de panică, fiind preluată de către echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea la construcțiile învecinate.
Din cauza arsurilor foarte grave, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost preluat de un elicopter al SMURD și transportat la Spitalul din Timișoara.
Potrivit unor surse de la fața locului, bărbatul a intrat în construcția în flăcări, crezând că fiul său este în interior. Din păcate, a fost suprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită în mare parte din material lemnos. Copilul s-ar fi aflat în curtea casei și nu în interior. Focul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com