Avertisment de la jandarmi pentru protestatarii din Piața Prefecturii

Protestatarii din Piața Prefecturii din Târgu Jiu au primit un avertisment de la jandarmi, pentru că au fost prea mulți la proteste. În perioada 14-18.06.2021, jandarmii gorjeni, împreună cu polițiști și polițiști locali, continuă asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul protestelor sindicale organizate în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu și în municipiul Motru, de către Sindicatul Solidaritatea 2013.

Măsurile de ordine şi siguranţă publică şi de supraveghere a desfăşurării protestelor organizate de Sindicatul Solidaritatea 2013 au loc în perioada 14-18.06.2021, între orele 09.00-11.00 și între orele 16.00-18.00, pentru a 19-a săptămână în municipiul Târgu Jiu. De asemenea, măsurile de ordine şi siguranţă publică sunt asigurate și în municipiul Motru, între orele 17.00-19.00, pe timpul protestelor organizate de același sindicat.  Adunările publice au fost avizate conform prevederilor legale și se desfășoară în intervalele orare specificate, organizatorul anunțându-și dorința de a continua protestele și săptămâna viitoare. Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea protestatarilor dar și a celorlalți cetățeni.

Recomandăm participanților să acorde o atenție sporită și să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente. Reamintim că pe timpul stării de alertă, organizarea de mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com