Asociația Scout Society din Târgu-Jiu angajează

Ești o persoană energică, deschisă, organizată și orientată spre rezultate? Ești interesat (ă) de managementul proiectelor? Îți dorești o experiență nouă de învățare și dezvoltare? Acum ai oportunitatea de a ne arăta cine ești!

Scout Society vine cu o nouă provocare! Ne mărim echipa și vrem să te cunoaștem!

Avem trei poziti deschise! Acestea sunt: asistent administrativ, manager de proiect și director executiv.

Care sunt cerințele și care ar putea fi responsabilitățile tale?

În calitate de:

  • Asistent administrativ: vei fi responsabil de comunicarea externă cu partenerii prin telefon, email și vei pregăti documentele pentru întâlnirile periodice ale organizației; vei ține legătura cu voluntarii organizației și vei oferi ajutor coordonatorilor de proiecte; vei promova organizația pe rețelele sociale/ website dar vei îndeplini și alte sarcini administrative la birou. Pentru acest lucru trebuie să ai cunoștințe de limbă engleză, abilități administrative și de utilizare MS Office (Word, Excel, Power Point, etc.). De asemenea, este foarte important să ai minim studii de licență iar un plus valoare ar fi să deții o experiență minimă în domeniul contabil/juridic/economic.
  • Manager de proiect: vei asigura managementul proiectului; vei coordona echipa de proiect și vei participa la întâlnirile de lucru ale echipei dar și cu alți experți din cadrul echipei de implementare; vei superviza bugetul proiectelor și te vei asigura de managementul riscurilor, a respectării standardelor calitative/cantitative ale proiectului; vei menține o bună colaborare între partenerii proiectului și îndeplinirea sarcinilor la timp, etc.

Care ar trebui să fie profilul tău? Este important să ai studii superioare, abilități de dezvoltare a unei rețele de contacte în sectorul non-profit, abilități de comunicare în social media; cunoștințe de management de proiect; creativitate,  autonomie și fluenţă în limba engleză.

  • Director executiv: vei elabora, coordona şi monitoriza proiecte finanţate; vei dezvolta parteneriate cu organizaţii și vei reprezinta asociaţia în relaţia cu partenerii naţionali şi internaţionali, cu potenţialii membri şi parteneri, cu autorităţile; vei organiza şi monitoriza campanii de atragere de fonduri și vei superviza, sprijini, monitoriza şi evalua voluntarii şi personalul angajat. De asemenea, vei fi responsabil(ă) de gestionarea bugetului asociaţiei.

În calitate de director executiv trebuie să ai fluenţă în limba engleză, inițiativă și abilități de leadership; experiență în activităţi de fundraising, scriere de proiecte, management de proiecte. Este important să ai o experiență minimă de un an în coordonarea echipelor şi gestionarea resurselor umane şi financiare și să știi să utilizezi cu uşurinţă tehnologia (MsOffice, Outlook, Skype, Zoom).

Pentru toate aceste locuri vacante disponibile așteptăm să ne trimiteți pe adresa organizației: [email protected], până pe 12 februarie, CV-ul și un video de 3-5 minute în care să te prezinți, să descrii abilitatea de a lucra într-o echipă, experiența administrativă și calitățile pe care le căutam.

Ma multe detalii puteți găsi pe site-ul nostru: https://scoutsociety.ro/te-vrem-in-echipa-noastra-2/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com