Anunț de la autorități pentru locuitorii din Bustuchin și Vladimir

În cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj din data de 26 octombrie 2020, a fost adoptată Hotărârea nr. 39, prin care, având în vedere că rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în localitățiile Bustuchin (2,35) și Vladimir (1,79), este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori în localitaţile, au fost dispuse următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 27.10.2020:
1. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00.
2. Se permite organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.
3. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.
4. Se permite activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com