Angajatorii din Gorj au venit degeaba cu locuri de muncă la Bursa pentru absolvenți

Angajatorii din Gorj au venit degeaba cu sute de locuri de muncă la Bursa pentru absolvenți. În data de 18.10.2019, AJOFM Gorj a organizat BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI, al cărei obiectiv principal l-a constituit creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special al tinerilor absolvenţi, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii, din diferite domenii de activitate, au fost contactaţi mai mult de 100 agenţi economici.

În ziua desfaşurării bursei locurilor de muncă au fost prezenţi 67 agenţi economici care au oferit un numar de 671 locuri de muncă, pentru diverse meserii: muncitor necalificat, asistent medical generalist, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, bucătar, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, strungar, etc, iar pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer construcţii, economist, proiectant inginer mecanic, informatician, controlor calitate, recepţioner hotel.

La bursă au participat  436 persoane, 14 fiind încadrate pe loc – 2 persoane cu studii superioare, iar 203 au fost selectate  în vederea încadrării în muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com