ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu – C.S.A. Steaua București, sâmbătă pe Municipal

Sâmbătă, 29 octombrie a.c., începând cu ora 12.00, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, va avea loc partida de fotbal dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și C.S.A. Steaua București din cadrul Ligii a II-a.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a stadionului.

Adresăm un apel către susținătorii celor două echipe să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 10.30, pe bază de bilete și invitații.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

„Recomandăm suporterilor să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare în mod civilizat, să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică și să respecte indicațiile forțelor de ordine, în vederea prevenirii unor evenimente ce pot să ducă la tulburarea ordinii publice.

Vom fi la datorie și intervenim dacă sunt situații în care se constată tulburarea climatului de ordine și siguranță publică sau orice alte fapte care să pună în pericol siguranța cetățenilor.

Mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv!”, conform IJJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com