Vîlceanu, la mâna lui Orban pentru postul de ministrul al Muncii, din cauza declarației de avere

Soarta lui Dan Vîlceanu în viitorul Guvern depinde de premierul desemnat Ludovic Orban. În ultimele zile presa centrală a analizat declarația de avere a parlamentarului de Gorj, favorit pentru un post de ministru în Guvern. Din declarația de avere rezultă că familia lui Dan Vîlceanu, prin firma Trefo(condusă de mama parlamentarului), a avut în ultimii doi ani 17 contracte cu statul, cu firme precum Complexul Energetic Oltenia, Colterm sau CET Govora.

Într-o intervenţie la Antena 3, Dan Vâlceanu susţine, însă, că a ieşit din afaceri în momentul în care a intrat în politică, iar compania este condusă în prezent de părinţii săi.

”La aceasta companie, mama și tatăl meu sunt cei care conduc afacerea. În momentul în care am devenit deputat, am început procedura de faliment, pentru a lăsa deoparte tot felul de acuzatii și ce s-a spus. Toate contractele nu trebuie să facă nimeni nicio investigație, pentru că le-am declarat. Din toate contracrtele de care ați vorbit și milioanele de euro , dacă facem un calcul pe valorile prestate de societete, lucurile nu stau chiar așa, nu ajungem nici la jumătate din sumă, pentr că la licitații mergeam în asociere”, a spus Vîlceanu. Rămâne de văzut dacă Dan Vîlceanu va fi păstrat de Orban pentru postul de ministrul al Muncii. Rămâne de văzut și dacă Guvernul Orban va trece de parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com