2.000 de angajaţi cu lefuri mici din CEO vor beneficia de creşteri salariale

Peste 2.000 de salariaţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia care au lefuri mici vor beneficia după data de 15 decembrie de creşteri salariale. Va exista un adaos la lefurile angajaţilor care au clase mai puţine de salarizare. Suma vehiculată să fie împărţită către cei 2.000 de mineri şi energeticieni este de 700.000 de lei. Este vorba de bani din economia la fondul de salarii.

Diferenţa va fi redistribuită celor 13.300 de mineri şi energeticieni din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Nu se ştie exact care va fi economia la fondul de salarii al companiei. Se estimează că va fi vorba de câteva milioane de lei.

Între 2 şi 3 milioane de lei

Potrivit unor surse sindicale, suma care va rămâne de împărţit după ce vor fi acordate creşteri de lefuri angajaţilor cu salarii mici va fi una consistentă. Este vorba de un buget cuprins între 2 şi 3 milioane de lei. Cel puţin 1-2 milioane de lei va fi economia la fondul de salarii care va ajunge în buzunarul salariaţilor sub formă de primă de Crăciun. Este vorba de un adaos care va fi acordat la prima de final de an. Posibil un plus de 150 – 200 de lei de persoană, în cel mai rău caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com