Zeci de jandarmi gorjeni au fost avansaţi în grad

În fiecare an la 01 august,  în unitățile Jandarmeriei Române se trăiește efervescența unui moment festiv în viața cadrelor militare și anume înaintarea în gradul următor la termen, al celor care îndeplinesc condițiile. Astăzi la sediul unității a avut loc un astfel de moment în cadrul căruia un număr de 2 ofiţeri şi 54 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, care au îndeplinit stagiul minim în grad şi condiţiile prevăzute în Legea nr. 80/1995, privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, au fost avansaţi la termen în gradul următor în Anul Centenar.

Totodată a avut loc și activitatea de prezentare a unui nou coleg cu gradul de maistru militar mutat în unitate cu această dată care își va desfășura activitatea la Logistică.

Festivitatea de avansare la termen în gradul următor a avut loc în sala de festivități a unității și a debutat cu prezentarea extrasului din Ordinul Ministerului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor, la termen a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului inspectorului şef al Jandarmeriei Gorj, pentru înaintarea în gradul următor, la termen a subofiţerilor jandarmi.

În cadrul acestei festivități, ofițerilor și subofițerilor jandarmi, le-au fost înmânate noile grade militare de către inspectorul șef, ulterior aceștia le-au pus pe epoleți, fiind felicitaţi atât de către comanda unității cât și de colegi.(comunicat)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com