Ydail îl toacă pe procurorul din dosarul accesării ilegale de fonduri publice

Ydail atacă furibund procurorul de caz în noul dosar care vizează firma. Un comunicat de presă transmite că procurorul a fost reclamat în trecut pentru modul în care a instrumentat un alt dosar penal care a vizat societatea.

„S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L este o firmă cu o experiență în construcții de aproape de 20 de ani, este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Gorj și printre cei mai importanți plătitori de taxe și impozite. Calitatea lucrărilor este recunoscută pe plan național. De-a lungul anilor societatea a fost șicanată de anumiți oameni din instituțiile statului, dar și-a continuat activitatea cu responsabilitate.

În 2015, unul dintre angajații firmelor din grup a fost reținut pentru 24 de ore și firma a fost atacată public ca urmare a unui dosar penal instrumentat de procurorul Lavinia Ilie. Persoanele în cauză nu s-au sustras răspunderii, din contră, pentru că procurorul tergiversa dosarul, au obținut două hotărâri judecatorești prin care instanța a cerut urgent soluționarea.

După șase ani de audieri și atacuri publice, același procuror își recunoaște greșeala și clasează dosarul din lipsă de probe.

Pentru a ajuta ca nicio altă firmă și niciun alt antreprenor să nu mai sufere astfel de abuzuri,  angajatul nostru a sesizat Inspecția Judiciară care a anchetat-o disciplinar pe doamna procuror.

Din 2014 și până acum, procurorul Lavinia Ilie a deschis mai multe dosare care vizează activitatea acestor firme, afirmând că „până la pensie îi voi termina”.

În 2019, același procuror se sesizează din oficiu și deschide un nou dosar penal în care anchetează presupuse fapte din 2015.  Mai mult, dispune măsura reținerii timp de 24 de ore a doi dintre angajații firmelor, la fel ca în 2015. Licitația care face obiectul acestui nou dosar a fost adjudecată în urma unei hotărâri judecătorești definitive a Curții de Apel Craiova.

Față de acuzațiile din acest dosar facem următoarele precizări:

-NU au fost folosite documente false NICIODATĂ, la nicio licitație!!!

-NU au fost declarate NICIODATĂ alte utilaje decât cele din documentele oficiale!!!

-NU a existat NICIODATĂ participare din partea societăților la o licitație având datorii la bugetul de stat!!!

Având în vedere toate cele enumerate (și multe altele)  doamna procuror Lavinia Ilie are altă agendă decât cea impusă de atribuțiile legale. De asemenea, prejudiciile de imagine aduse grupului de firme sunt imense, fără să se pună în discuție dramele prin care trec cei acuzați și familiile acestora.

Toate aceste argumente justifică recuzarea procurorului dar nu zdruncină încrederea noastră în justiție, aceste cazuri de rea intenție fiind izolate.

S.C. Ydail Construct S.R.L,”, conform comunicatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com