Weber nu va vota noul Guvern

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat că nu va vota noul Guvern. La fel vor face și colegii săi din parlament. Liberalii vor trebui să își găsească voturi în altă parte. Nu va fi asigurat nici măcar cvorumul pentru trecerea viitorului Guvern. Prin urmare, partidele care au dat jos Guvernul Dăncilă vor trebui să se mobilizeze și să își treacă singure Guvernul.

„Logica votului de la moțiune ne arată că Opoziția ar trebui să treacă lejer un Guvern, indiferent de culoarea politică. Prin urmare, PSD nu va susține un Guvern al Opoziției, care oricum nu are legitimitatea votului popular.

În același timp, vreau să le transmit primarilor că vor fi făcute toate plățile care să asigure funcționarea UAT-urilor. De asemenea, proiectele aflate în analiză pe FDI vor fi în continuare aprobate, până la numirea unui nou Guvern. În acest context le doresc viitorilor guvernanți să reușească continuarea proiectelor demarate de Guvernul PSD și să ducă la bun sfârșit măcar jumătate din numărul de proiecte realizate de PSD, în cei trei ani cât a guvernat în interesul românilor. Le mai doresc să realizeze o creștere economică, cel puțin la nivelul pe care PSD a reușit să-l atingă în această guvernare, așa „dezastruoasă” cum a fost ea considerată de unii.”, potrivit parlamentarului Mihai Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com