Vremea se menţine răcoroasă. Prognoza meteo până săptămâna viitoare.

PROGNOZA METEO MIERCURI Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15..16 in nordul Moldovei si in estul Transilvanieie și 22 de grade in nord-vest, iar cele minime între 3 și 13 grade, puțin mai mici în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în sud-vestul, sud-estul și sudul extrem al țării unde, doar izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burniță. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în regiunile sudice, cu viteze mai mari în deltă și pe litoral.

PROGNOZA METEO JOI Temperatura aerului va continua să scadă, așa încât, vremea va deveni răcoroasă, la această dată, în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în sud-sud-est, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul zilei, în regiunile sudice și la munte. Valorile termice maxime se vor încadra între 13…14 grade în nordul Moldovei, Subcarpații Getici, Delta Dunării și în depresiuni și 21 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse 2 și 12 grade, ușor mai mari pe litoral, dar și mai mici în depresiunile intramontane, negative în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține răcoroasă în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul teritoriului, valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil cu înnorări, mai ales în prima parte a intervalului, în sudul și sud-vestul țării, însă doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sud și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade in Banat, iar cele minime între -3…-2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață, iar în estul Transilvaniei, se va produce brumă..

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va menține răcoroasă în estul și în nord-estul țării, iar în restul regiunilor regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua în special la munte, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -2 grade. În zonele joase de relief, izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice se vor situa, în general, în jurul mediilor climatologic specifice perioadei, exceptând jumătatea de nord a Moldovei unde, în special în primele două zile, vremea se va menține răcoroasă.Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere, spre sfârșitul intervalului, îndeosebi, în regiunile vestice și de sud-vest.(RTV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com