Vor bloca ONG-urile autorizaţia integrată de mediu pentru Termocentrala Rovinari?

ONG-urile de mediu ar putea fi din nou cu ochii pe Complexul Energetic Oltenia, după ce Termocentrala Rovinari a solicitat emiterea Autorizaţiei integrate de mediu. Documentaţia se află la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj unde poate fi contestată şi analizată. Decizia a fost luată, în urma solicitării de obţinere a Autorizaţiei Integrate de Mediu şi a parcurgerii etapelor de procedură prevăzute de legislaţia de mediu în vigoare, în cadrul şedinţei Colectivului de Analiză Tehnică întrunit la sediul A.P.M. Gorj în data de 19.06.2018. Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultată la sediul APM Gorj, pe pagina de internet a A.P.M. Gorj.

Anunţul pentru emiterea autorizaţiei

„AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GORJ cu sediul în municipiul TÂRGU-JIU, strada Unirii NR. 76, telefon 0253/215384 şi S. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. – SUCURSALA ELECTROCENTRALE ROVINARI cu sediul în oraşul Rovinari, str. Energeticianului, nr. 25, judeţul Gorj anunţă publicul interesat, asupra luării  deciziei de emitere a Autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală mai mare de 50 MW desfăşurată în amplasamentul din localitatea Rovinari, strada Energeticianului, nr. 25, judeţul Gorj . Decizia a fost luată, în urma solicitării de obţinere a Autorizaţiei Integrate de Mediu şi a parcurgerii etapelor de procedură prevăzute de legislaţia de mediu în vigoare, în cadrul  şedinţei Colectivului de Analiză Tehnică întrunit la sediul A.P.M. Gorj în data de 19.06.2018.

Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultată la sediul APM Gorj, pe pagina de internet a A.P.M. Gorj

Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat la sediul A.P.M. Gorj strada Unirii nr. 76, de luni până vineri între orele 8,30-14,30, sau pe site-ul A.P.M. Gorj http://apmgj.anpm.ro

Informaţiile cu privire la documentaţia de solicitare a autorizaţiei integrate de mediu, se pot obţine la sediul A.P.M. Gorj, strada Unirii nr. 76 de luni până vineri între orele 8,30-14,30, pe site-ul A.P.M. Gorj http://apmgj.anpm.ro şi la sediul titularului.

Observaţiile publicului se primesc în scris zilnic, între orele 8,30-14,30, la sediul A.P.M. Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, judeţul Gorj,  sau electronic la adresa [email protected]  în termen de 30 de zile de la publicare”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com