Vom avea fotbal cu spectatori pe Stadionul Municipal

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a organizat la Stadionul Municipal Târgu Jiu, în Sala Presei, o întâlnire cu organizatorii de competiţii/jocuri sportive, cu responsabilii de ordine şi siguranţă, precum și cu reprezentanții I.P.J. Gorj, I.S.U.J. Gorj, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj şi cei ai societăţilor specializate de protecţie şi pază, ai Poliţiei Locale Târgu Jiu şi Târgu Cărbuneşti, întâlnire prilejuită de debutul returului sezonului competiţional 2021-2022.

La această activitate s-a discutat despre modul de organizare și desfășurare a competițiilor sportive și măsurile care se vor lua pentru siguranța spectatorilor, fiind prezentate și reglementări legale și moduri de acțiune în diferite situaţii la evenimentele sportive care se desfășoară în județul Gorj.

Și acum a fost evidenţiată buna colaborare și modul de realizare a cooperării între organizatorii de competiţii/jocuri sportive, responsabilii de ordine şi siguranţă, cu reprezentanții instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport în județul Gorj.

Astfel de întâlniri sunt organizate periodic pentru a analiza eventuale disfuncționalități constatate și măsurile de remediere a acestora, astfel încât competițiile sportive din județul Gorj să se desfășoare în siguranță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com