Viorel Caragea ar fi putut încurca apele la alegerile locale, dacă rămânea la USR

Pentru 24 de ore în mediul politic de la Târgu Jiu s-au făcut valuri, în urma intrării lui Viorel Caragea în USR. A venit intervenția europarlamentarului Clotilde Armand care a criticat în termeni extrem de duri achiziția făcută de Radu Miruță. Imediat, fostul șef al IPJ Gorj a făcut un pas în spate și s-a retras din partid.

„Cu toate că niciuna din acuzațiile aduse în media națională nu sunt adevărate, având în vedere efervescenta creată, am decis să mă retrag din partidul USR. Cat despre doamna Clotilde Armand, pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate, mă voi adresa instantei de judecata. Va mulțumesc !”, potrivit lui Viorel Caragea.

Fostul candidat la Primăria Târgu Jiu a lăsat să se înțeleagă faptul că totul i se trage de la un personaj politic local. Acesta nu a dorit alegeri prea complicate la Târgu Jiu. Intrarea lui Viorel Caragea în cursa pentru postul de primar sau pentru Consiliul Local Târgu Jiu ar fi schimbat echilibrul de forțe și chiar s-ar fi putut decide majoritatea sau viceprimarii. Cine ar fi ieșit primar nu ar fi avut o viață prea ușoară cu un USR care decidea majoritatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com