Vin fonduri nerambursabile în educaţie, în învăţământul preuniversitar!?

Instituţia Prefectului – Judeţul Gorj, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, organizează marți, 9 ianuarie 2018, ora 11.00, în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, seminarul de informare privind finanțările active pentru dezvoltarea infrastructurii de educație și formare, inclusiv formare profesională, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Întâlnirea este organizată ca urmare a lansării apelurilor de proiecte aferente Axei Prioritare 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale din cadrul POR 2014-2020, ce vizează învățământul preșcolar și antepreșcolar, învățământul obligatoriu și învățământul profesional și tehnic. În cadrul acestor apeluri, pot depune proiecte unitățile administrativ-teritoriale dar și instituții ale administrației publice locale aflate în subordinea sau coordonarea autorităților publice locale.

Învăţaţi cum să atragă fonduri

În cadrul evenimentului, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional, vor prezenta informații privind eligibilitatea proiectelor, a cheltuielilor, dar și informații detaliate privind depunerea unei cereri de finanțare. Ghidurile solicitantului pentru apelurile de proiecte menționate pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

2 comentarii la „Vin fonduri nerambursabile în educaţie, în învăţământul preuniversitar!?

 • 9 ianuarie 2018 la 21:25
  Permalink

  Vă mai spun o dată: semnul ! după semnul ?…. Ok?

  Răspunde
  • 10 ianuarie 2018 la 11:42
   Permalink

   Folosirea în relație cu alte semne
   Semnul întrebării și semnul exclamării asociate marchează intonația de tip special a enunțurilor interogative exclamative. Ordinea semnelor, eventual repetarea unuia dintre ele, poate sugera care este tipul de intonație predominant.

   1. Când comunicarea este interogativă și exclamativă în același timp, se pune semnul întrebării însoțit de semnul exclamării.

   — Pe mine, fata lui Hagi Cănuță, să-ndrăznești tu să mă bați, păcătosule, janghinosule și râiosule[!?]…
   Caragiale
   — Tu ești mă, tragedianule[?!]
   Galaction
   A! de ce mai dă Dumnezeu omului fericire, dacă e să i-o ia înapoi[?!] De ce nu moare omul când e fericit[?!] De ce am mai trăit eu s-ajung la așa ceva[?!]
   Caragiale
   Dar ce-ai face tu și cum ai trăi, De-ai avea mamă și-ar muri[?!] Ce-ai face tu și cum ar fi, De-ai avea copii și-ar muri[?!]
   Vieru
   Ana: Ți-e chiar atât de greu să mă ierți?
   Abel: Doamne, ce-i în capul tău[?!] Ca să te iert, ar trebui să te socotesc vinovată față de mine.
   H. Lovinescu
   E miezul nopții, la ora asta se vine acasă[!?],
   Molimă[?!?] Universitățile (și studentul apăsă dur pe acest cuvânt) nu se închid pentru molimă.
   Mihăescu

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com