Vicele Aurel Popescu cheamă târgujienii la proteste Pro-Psd! Oamenii s-au revoltat

Viceprimarul PSD, din Târgu Jiu, Aurel Popescu, îndeamnă oamenii pe Facebook sa participe sâmbăta, la ora 15, la protestul organizat de PSD Gorj, în Piaţa Prefecturii. Nemulțumirile social democraților sunt legate de statul paralel. Oamenii i-au scris vicelui pe rețeaua de socializare, ca nu merg și ca ar trebui sa ii fie rușine pentru acest indemn.
Iată câteva mesaje primite de Aurel Popescu pe Facebook:
„Domnule draga pentru dumneavoastră și penali care va conduc nu vin sărbătorile ?? De ce instigați lumea când știți bine ca sunteți un partid de penali ?? Cum mai aveți puterea sa mai scrieți aici ,când știți ca acest județ este la pamant ? Mi -ar fii rusine !!”
” In locul protestelor….fie ele pro sau contra….faceti frate o fapta buna…ca vin sarbatorile!Daca tot se uneste PSD.ul sambata…nu vreti sa puneti si o urna in care fiecare…”protestatar” sa introduca minim 1 leu?Eu zic ca ati strange cva pt cateva familii amarate…in prag de sarbatori!Ce ziceți d.nule viceprimar Aurel Popescu ?”
” Poate ajunge si Rovana cu Tariceanu pe la Petrom ca ei nu au auzit ca s-au scumpit carburantii.
Nu am auzit pe nimeni atunci sa ne cheme in strada sau erau prinse in programul de guvernare.”
” Cu tot respectul dl viceprimar dar ce motive am avea să ieșim pentru susținerea dl Liviu Dragnea. Că pe noi persoanele cu handicap ne-a lăsat fără loc de muncă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com