Vezi numele elevilor de 10 care vor primi câte 5.000 de lei de la Primăria Târgu Jiu

Elevii de 10 la Examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi premiați la Târgu Jiu. Fiecare elev va primi câte 5.000 de lei.

„Premiem performanța la Târgu Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante.
Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului.
Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5000 de lei.

Popescu Mateea Maria, Tirca Andrada, Popeanga Mihnea Stefan (toți de la Colegiul Național”Tudor Vladimirescu”) și Andrei Mihaela (Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”) au obținut media 10 la Bacalaureat.

Neguti Roberta Mihaela, Andronie Bianca Teodora (Colegiul Național „Spiru Haret”), Buleauca Darius Andrei (Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”), Cirstoc Bianca Daniela (Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”), Popeanga Ioana Miruna (Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”)și Zanfir Bianca (Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”), au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Felicitări, dragii mei! Sunteți niște copii extraordinari, la fel ca și ceilalți colegi ai voștri care au obținut rezultate remarcabile. Doresc să felicit și cadrele didactice care au pregătit acești copii! Cu toții suntem mândri că la Târgu Jiu învățământul ne oferă asemenea bucurii. Vom continua să-l considerăm o prioritate și să alocam fondurile necesare pentru ca elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții!”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com