Vezi ce s-a întâmplat cu cea mai mare staţie de transformare din Târgu Jiu. Teoretic, nu ar trebui să mai fie pene de curent electric.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a participat la finalul săptămânii trecute,  la două acțiuni importante pentru Târgu Jiu : inaugurarea unui  laborator electric  în cadrul Proiectului Ucenic Electrician, realizat de  Liceul Energetic Târgu Jiu  în parteneriat cu Distribuție Oltenia (fosta CEZ Distribuție) și prezentarea celei mai mari stații de transformare  a municipiului, recent modernizată.Proiectul Ucenic Electrician a fost gândit cu scopul de a sprijini elevii care sunt la început de drum în meseria de electrician iar Distribuție Oltenia a ales să se implice în procesul de educare și evoluție profesională a acestora, oferindu-le condițiile propice pentru a face performanță în domeniu.

Teoretic

Astfel, Proiectul Ucenic Electrician devine unul din pilonii importați ai educației profesionale, care va ajuta la construirea carierelor de electricieni profesioniști ai tinerilor din comunitatea locală. Stația de transformare Târgu Jiu Sud a fost modernizată în perioada mai-august 2017 și alimentează cu energie electrică peste 23.000 de consumatori din zona Sud, Centru și localitățile învecinate orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com