Vești bune de la Polonia pentru CEO

Aleksandra Tomczack a promovat ca Policy Assistant in cabinetul lui Frans Timmermans, vicepresedinte al Comisiei Europene, responsabil cu Green Deal-ul promovat de Ursula von der Layen.

„Îndrăznesc să sper că este o veste bună pentru Gorj și pentru Valea Jiului din cel puțin trei motive: 1. Polonia depinde în proporţie de 80% de energia produsă din cărbune, Aleksandra este poloneză iar polonezii sunt patrioţi. Ajutându-i discret pe polonezi, ne va ajuta indirect şi pe noi. 2.Ştie exact cât de greu va fi în regiunile dependente de industria cărbunelui pentru că: -a fost Policy Coordinator între 2015-2017 în EU Coal,

-a fost Public Policy Coordinator în Platforma Regiunilor Cărbunelui în Tranziţie între 2017-2019. 3. Mi-a promis că se va implica direct în reglementarea întoarcerii banilor plătiți pentru certificatele de carbon în regiunile de unde au plecat, adică în regiunile cărbunelui. În cazul în care ne doare pe noi, în Gorj.”, a spus Florin Șarapatin, specialist în minerit, pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com