Veste bună pentru locuitorii din 30 de localități gorjene!

Lista localităților din județul Gorj în care se aplică reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani a fost extinsă.
Marți a fost adoptat în Camera Deputaților un proiect de lege de modificare a Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin care am extins categoria persoanelor care beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizare, dacă au locuit cel puţin 30 de ani în unele zone afectate de poluarea remanentă, precum şi pe o rază de 8 km în jurul acestora.
„Și pentru că am primit multe întrebări despre comunele sau orașele care se încadrează în această lege, precizez localitățile ale căror locuitori vor beneficia de această prevedere: Motru, Rovinari, Fărcășești, Urdari, Turceni, Plopșoru, Brănești, Mătăsari, Negomir,Dragotești, Bâlteni, Câlnic, Drăguțești, Bălești, Aninoasa, Ionești, Borăscu, Bolboși, Slivilești, Cătunele, Ciuperceni, Glogova, Telești, Țicleni, Țânțăreni, Turburea, Samarinești.
De asemenea, este important de reținut că urmează sa fie incluse în această listă și localitățile Rosia de Amaradia, Prigoria și Bustuchin.”, potrivit deputatului de Gorj, Dan Vîlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com