Veste bombă pentru angajaţii CEO! Câţi bani va primi fiecare salariat.

Dian Popescu, consilierul Ministrului Energiei, a anunțat ca rectificarea bugetului CEO are loc astăzi în ședința de Guvern, deși șeful său, Toma Petcu, a anunțat de câteva săptămâni că rectificarea a fost făcută.
„Astăzi, 18 octombrie 2017, pe agenda ședinței de Guvern se regășete proiectul de Hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al CE Oltenia. Prin aprobarea acestui act normativ angajații CE Oltenia care au lucrat suplimentar pentru asigurarea stocurilor de cărbune pentru sezonul rece vor primi sume în plus față de drepturile salariale. Practic, fiecare salariat va primi 302 lei/lună pentru orele suplimentare muncite în intervalul iunie-decembrie 2017.  Eforturile angajaților CE Oltenia nu ar fi putut fi răsplătite dacă Ministerul Energiei nu s-ar fi implicat încă de la jumătatea anului. A fost nevoie de doi pași importanți pentru ca sumele să ajungă la angajații CE Oltenia,” a scris pe o rețea de socializare Dian Popescu.

One thought on “Veste bombă pentru angajaţii CEO! Câţi bani va primi fiecare salariat.

  • 18 octombrie 2017 la 23:20
    Legătură permanentă

    Daca chear nu stiti orele suplimentare sunt facute mai mult de sefi,sunt sefi care au si 7-8 duble pe cand muncitorul 2-3 maxim 4,asa ca tot hoti beneficiaza de bani astea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com