Vâlceanu nu crede în Fondul Suveran de Investiţii

Deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, susţine că Fondul Suveran de Investiţii va fi folosit de Guvern pentru a dirija bani către clientela politică.

„Fondul Suveran de Investiții este sacul în care PSD vrea sa adune bani de la companiile din țară care încă mai merg și să-i dirijeze către clientela politică. Pretextul pe care pesediștii îl folosesc este că vor să investească banii în proiecte mari, cum ar fi spitale sau autostrăzi. Cum vă imaginați că acest lucru ar putea fi real, dacă Guvernul nu este în stare să cheltuiască banii de la UE? Adică ce ni se dă din afară nu folosim, dar banii din România, da! Asta am spus și astăzi la PRO TV și voi susține în orice apariție publică.

Acești bani vor fi folosiți de cine și cum vrea PSD, pentru că nu cred că se așteaptă cineva ca acest Fond De Investiții să nu fie condus politic. Vă reamintesc că majoritatea PSD-ALDE din Parlament a anulat managementul privat la CEC si EXIMBANK și a trecut prin Senat, exceptarea mai multor companii de stat de la OUG 109, privind managementul corporatist.

Și poate cel care se va ocupa de acești bani va fi Tudose, care ii va pune la saltea, că așa e obișnuit, iar salteaua va fi în sediul PSD”, potrivit lui Dan Vîlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com