Soluţia să scape de Rotaru. Va accepta Romanescu?

Liberalii au pus la cale o strategie, să îl înlăture pe Marian Rotaru, din fruntea Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu. După episodul „pedichiura”, liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat că nu sunt şanse ca Marian Rotaru să fie sancţionat de către Comisia de Disciplină, având în vedere că Direcţia Publică de Patrimoniu se subordonează Consiliului Local şi nu primarului. Astfel, soluţia va fi un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care să fie demis Marian Rotaru din fruntea instituţiei.

Prejudicii de imagine

Rămâne de văzut şi dacă PSD va fi de acord cu scenariul respectiv, având în vedere că a contribuit la promovarea lui Rotaru în fruntea Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu. Chiar dacă a fost vorba de un concurs, Marian Rotaru a fost singurul candidat pe post.

Momentan, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a făcut public faptul că Marian Rotaru nu ar mai trebui să fie la această oră director în primărie. Totul ar depinde de modul în care primarul ştie să îşi impună voinţa, chiar dacă nu are tot timpul prea multe soluţii legale la îndemână. Astfel, Rotaru ar fi trebuit să fie convins să plece de unul singur pentru problemele majore de imagine pe care le-a adus instituţiei pe care o conduce, primăriei, oraşului şi judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com