Schimbări la CEO după schimbarea Guvernului?

Actualul manager al Complexului Energetic Oltenia ar putea intra în analiza viitorului Guvern, mai ales dacă acesta nu va avea PSD-ul în componență. Activitatea Directoratului va fi analizată de viitorul Consiliu de Supraveghere și de viitorul Ministru al Energiei. După cum se cunoaște, există o dorință a PNL, exprimată public, de a-l înlocui din funcție pe Sorin Boza.

Cu toate acestea, managerul Complexului Energetic Oltenia mai are mandat până în luna octombrie a anului viitor. În plus, se bucură de susținerea largă a sindicatelor din Complexul Energetic Oltenia. Aproape toți liderii de sindicat s-au aflat în anturajul lui Boza, însă nu este exclus să se despartă rapid de acesta, în cazul unei decizii de înlocuire din funcție.

În plus, șeful Directoratului Complexului Energetic Oltenia se bucură în continuare și de susținere din partea majorității salariaților, având în vedere adaosurile acordate la salarii și plata voucherelor de vacanță. Rămâne de văzut însă ce va oferi administrația CEO la negocierile pentru Contractul Colectiv de Muncă. De asemenea, va fi interesantă și poziția viitorului Guvern vizavi de schema de sprijin pentru CEO, la plata certificatelor de CO2. Dacă se va decide totuși înlocuirea, va conta mult și cine va fi pus în locul lui Sorinel Boza. Va fi nevoie de un nume fără pată din Complexul Energetic Oltenia. Cam singurul care nu ar ridica suspiciuni ar fi Ion Pisc de la Termocentrala Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com