Unde e evaluarea? Capotă este tot în funcție la Spitalul Județean, deși concursurile au câștigătorii anunțați cu luni înainte

Mandatul managerului Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a trecut de primul an. Gigel Capotă ar fi trebuit să fie evaluat în luna august când a împlinit un an de activitate ca manager al unității medicale din subordinea Consiliului Județean Gorj. Nici administratorul spitalului nu este ineresat de modul în care este condusă unitatea spitalicească. Este și motivul pentru care este tergiversată evaluarea și sunt evitate măsurile oricare ar fi acestea. Punctul culminat al neregulilor la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este reprezentat de scandalul de la Secția Psihiatrie. Aici fiica vitregă a directorului Capotă a fost în centrul unei acțiuni aproape xxx. Aceasta ar fi filmat trei pacienți care se mângâiau în zonele intime. A fost penalizată la salariu, însă a rămas tot angajată a secției respective.

Și scandalul de la Psihiatrie este mai vechi, dar în ultimele luni în presa locală se tot vorbește de organizarea unor concursuri de angajare sau de promovare cu final așteptat. Aproape toți câștigătorii concursurilor organizate în mandatul lui Gigel Capotă au fost anunțați cu mult timp înainte în presa locală. Acestea ar trebui să fie cel puțin câteva semne de întrebare că lucrurile nu merg în direcția corectă la unitatea medicală. Rămâne de văzut cum va arăta raportul de evaluare, dacă acesta va fi prezentat în ședința Consiliului Județean Gorj și dacă și cineva de la opoziție se va sinchisi să îl solicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com