Un tânăr s-ar fi sinucis de teama închisorii. Este căutat într-un lac. FOTO.

Polițiștii din Gorj caută un tânăr, de 30 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 7 decembrie a.c., Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 62 de ani, din comuna Peștișani, cu privire la faptul că fiul său, ALBIŞOR FLORIN de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m., păr negru drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu.

În acest moment polițiștii efectuează verificări pe raza localității de domiciliu, precum și în zona unui lac din apropiere, împreună cu lucrători din cadrul ISU.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Tânărul este pus sub control judiciar într-un dosar de furt. Bărbatul ar fi furat ţigări dintr-un magazin sătesc. Cel căutat a lăsat un bilet mamei sale în care susţine că îşi va pune capăt zilelor, pentru că nu ar suporta gândul să ajungă după gratii. Pompierii au început încă de ieri să îl caute pe bărbat în lacul de acumulare din Tismana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com