Un tânăr, de 27 de ani, a vrut să se spânzure din cauza unei decepții în dragoste, dar a fost salvat în ultima clipă de poliție

Polițiștii Poliției Orașului Novaci au fost sesizați ieri cu privire la faptul că un tânăr, de 27 de ani din orașul Novaci, care locuia fără forme legale la mama sa din comuna Bumbești Pițic ,ar fi plecat voluntar de la domiciliu.
Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul ar fi fost abătut în ultimile zile ca urmare a unei decepții în dragoste, stârnind îngrijorarea mamei sale, întrucât nu a putut lua legătura cu acesta.
La nivelul subunității de a poliție s-au constituit echipe de căutare a tânărului, acesta fiind găsit cu operativitate de către echipa formata din cms șef de poliție Popescu Daniel, seful Poliției Oraș Novaci și inspector de poliție Cioranu Cosmin,din cadrul aceleiasi subunităti, în podul unei anexe, fiind ștrangulat cu o sfoară.
Cei doi politisti au tăiat de îndată sfoară care-l ștrangula pe tânăr, acordând primul ajutor medical tânărului si solicitand prezenta ambulantei pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
 Din fericire tânarul a supravietuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com