Un tânăr, de 22 de ani, din Motru, a înjunghiat un taximetrist din Timişoara! A declarat că a vrut să vadă cum e să omori un om!Foto.

Incident grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Andrei Șaguna din Timișoara. Un taximetrist a fost înjunghiat în spate de un tânăr pe care îl luase în cursă. Atacatorul a fost prins la câteva străzi de la locul incidentului și le-a spus polițiștilor că a vrut să vadă cum este să omori un om.

Polițiștii timișoreni au fost anunțați imediat despre incident și au intrat în alertă. Oamenii legii au scotocit zona și au reușit să-l găsească pe agresor ascuns sub o mașină, la câteva străzi distanță de locul incidentului. L-au dus la secție pentru audieri, iar tânărul de 22 de ani le-a povestit că a vrut să vadă „cum este să omori un om”, povestesc surse din cadrul anchetei.

Taximetristul este acum în stare stabilă, la spital. Agresorul său este cercetat pentru tentativă de omor, acesta fiind dus la Parchet pentru audieri. Anchetatorii vor extinde urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.(www.tion.ro) Credit Foto Cornel Putan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com