Un tânăr de 20 de ani din Motru are nevoie să vadă ajutorul nostru al tuturor!

Campanie umanitară, lansată de către deputata Elvira Șarapatin: ,,Un tânăr de 20 de ani din Motru are nevoie să vadă ajutorul nostru al tuturor”!

Deputatul PSD de Gorj, Elvira Șarapatin, face apel la toţi oamenii de bună credinţă din judeţ să se implice în ajutorarea unei tânăr student din Motru, care mai are nevoie de doar 3300 de euro pentru a-și achiziționa un medicament, singurul de altfel care îi poate îmbunătăți vederea, afectată brusc de o boală gravă. Studentul nu mai vede decât la distanța de un metru, și asta din luna iunie a acestui an, iar familia disperată a acestuia s-a adresat parlamentarului de Gorj în speranţa că va putea procura medicamentul, aflat pe lista compensatelor, dar nefurnizat pacientului din lipsa semnării unui protocol. Deja, Daniel Naicu, student la Timișoara, nu își mai susține examenele în scris, la universitate, asta deoarece vederea nu-l mai ajuta.

,,Cazul lui Daniel Naicu poate să fie cel al copilului nostru, al fratelui nostru, ori al celui mai bun prieten. Pe această cale, invit colegii parlamentari de Gorj, membrii organizațiilor și structurilor sindicale și orice om de bine din acest județ să ajute la recuperarea acestui tânăr care are tot viitorul în față”, a declarant Elvira Șarapatin, deputat de Gorj.

Donațiile în lei se pot face în contul RO10BRDE200SV48382142000, deschis la BRD, pe numele Constantin Naicu, aceasta fiind tatăl studentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com