Un tânăr băut şi fără permis auto a intrat cu maşina într-un gard! Autoturismul nu era înmatriculat.

La data de 26 octombrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Peştişani au fost sesizaţi de o localnică, din comuna Peştişani, despre faptul că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul ce împrejmuieşte locuinţa sa, distrugându-l, iar şoferul a părăsit locul accidentului. Echipa operativă constituită la nivelul Postului de Poliţie Peştişani, s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Cu această ocazie s-a constatat faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Peştişani, pe D.C. Frânceşti, iar în dreptul locuinţei apelantei, ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu gardul, distrugându-l pe o lungime de 3,5 metri. După eveniment, şoferul a părăsit locul accidentului şi s-a deplasat la spital, unde a declarat că s-a autoaccidentat. Din verificările efectuate de polițiști, a reieşit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere şi a condus autoturismul sus menţionat, neînmatriculat şi cu număr fals, întrucât autorizația provizorie de circulație era expirată din luna august a.c..

De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, iar pentru conducere sub influența alcoolului, șoferul a fost sancționat contravențional.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com