Un sindicat din CEO face o radiografie dură a mafiei şi grupurilor de interese din Gorj

Sindicatul Liber EMC Roşia face o analiză dură a situaţiei în care se regăseşte judeţul, dominat de o încrengătură de interese politice şi de afaceri:

„Majoritatea liderilor de sindicat din F.N.M.E, sunt lideri care au fost, sunt și vor fi mereu în prima linie de luptă și de rezistență, împotriva CARACATIȚEI RÂULUI, o caracatiță neagră și hâdă, care pustiește Gorjul de zeci de ani de zile, și care după ce a distrus aproape toată industria din acest județ, acum încearcă să distrugă și ce ne-a mai rămas, Complexului Energetic Oltenia.

Am fost, suntem și vom fi mereu împotriva MAFIEI POLITICE, a GRUPURILOR DE INTERESE și a ORGANIZAȚIILOR OCULTE din județul Gorj, care sfidează tot ceea ce ar trebui să fie normal, legal și corect, în acest județ.

Suntem clar împotriva sindicaliștilor care trădează interesele oamenilor ! Sindicaliști vânduți MAFIEI POLITICE și ORGANIZAȚIILOR OCULTE.

Suntem împotriva traseiștilor politruci, care fug dintr-un pertid în altul, în funcție de interesele lor personale.

Suntem împotriva a tot ceea ce face rău intereselor minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia, și încercăm să le arătăm oamenilor REALITATEA și ADEVĂRUL, virtuți pe care MAFIA POLITICĂ și GRUPURILE DE INTERESE încearcă să le țină ascunse în spatele minciunii și manipulării.

Voi, MAFIA POLITICĂ, GRUPURILE DE INTERESE și ORGANIZAȚIILE OCULTE, aveți posturi de radio, ziare și televiziuni !

Noi avem doar facebook-ul și determinarea de a vă împiedica să vindeți, să cumpărați și să distrugeți tot ce ne-a mai rămas și nu ați distrus până acum !

În FNME au rămas lideri de sindicat care nu își vor trăda niciodată membrii, indiferent cât de greu le va fi !

Pentru că greu le este, atunci când se luptă cu MAFIA POLITICĂ, GRUPURILE DE INTERESE și ORGANIZAȚIILE OCULTE !”, potrivit unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com