Un sindicalist gorjean a sărit la gâtul lui Raed Arafat

Sindicalistul gorjean Cristi Aldescu, președintele Sindicatului Ambulanța Gorj, l-a criticat dur pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Ugență. Acesta i-a făcut leneși pe pompierii care refuză să facă parte din echipajele SMURD. Cristi Aldescu nu este de acord că Raed Arafat și spune că pompierii au ca pregătire medicală doar cursuri de prim ajutor și nu vor putea să fie egali cu asistenții.

Domnule Arafat, habar nu aveti ce fac echipajele de la Ambulanță și vă reamintesc că aproximativ 90% din echipaje sunt formate din asistent medical si ambulantier, iar 10 % din medic, asistent si ambulantier. Dacă vorbiti de competențele asistentului medical ar trebui să cunoașteți si Ordinul Ministerului Sănătății prin care sunt stabilite competentele si să nu mai faceți aprecieri de genul asistentul =paramedic, exclus așa ceva. Medicul si asistentul de pe ambulanță sunt obligați sa-si faca asigurări pentru malpraxis, mai pe înțelesul dvs. să răspundă pentru actul medical în schimb paramedicul nu are această obligație. Si trebuie sa informăm corect pacienții, paramedicii sunt subofițeri angajați la Unitățile de Pompieri care au ca pregătire medicală cursuri de prim ajutor și niciodată nu o să aibă competențele asistentului medical.

Dar va luminez eu, paramedic = ambulantier dar atenție ambulantierul poate să aibă competențe mai mari decît paramedicul atunci când șeful de echipaj asistentul sau medicul îi delega aceste competențe.

Observ că sunteți supărat pe toți românii care nu va împărtășesc ideile și care îndrăznesc sa-si spună punctul de vedere, eu vă cunosc foarte bine și știu că sunteți omul pe care îl dai afară pe ușă și intră cu forța pe geam așa domnule Arafat România este țara noastră și avem dreptul la opinie, nu trăim într-un stat totalitarist în care actul medical trebuie făcut după placul dvs.”, potrivit lui Cristi Aldescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com