Un sindicalist din CEO a scăpat ca prin minune de la moarte și a reușit să iasă din spital

Un lider de sindicat din Complexul Energetic Oltenia a reușit să scape de moarte, după ce a fost implicat recent într-un accident rutier. Este vorba de Nicolae Mitea. Acesta a fost rănit serios și a reușit însă să treacă peste evenimentul nefericit, iar recent a fost externat din spitalul unde se afla internat.

 

„În primul rând vreau să îi mulțumesc lui bunul Dumnezeu, că după tragicul accident de mașină a avut grije de mine și de bunul meu prieten Cristi Miltaru să scăpam cu viață, îți mulțumim ție doamne.

În aldoilea rând scumpei mele soți și a familiei mele care a fost mereu lângă mine, al moașei noastre și a finilor noștri.

În al treilea rând vouă dragii mei colegi de serviciu de la cariera roșia, care din puținul vostru m-ați ajutat cu bani pentru medicamentele pe care le-am făcut și urmează să le fac, vă mulțumesc mult pentru tot ce ați făcut,aș numi aicea și pe managerul general al companiei noastre de la CEO. domnul Sorin Boza care mă suna zi de zi și mă încuraja să trec mai ușor peste necaz.

Nu o pot uita pe mama Sabi din păcate în Italia la fel și ea ma sprint financiar și moral.

Prietenilor noștri de zi cu zi care au venit la Craiova și anume, fam. Boboc Monel, fam. Morma Ion și nu în ultimul rând fam. Ștefan Cosmin.

În încheiere tuturor celor care m-ați sunat și mi-ați trimis mesaje de incurajare dragi mei prieteni vă mulțumesc mult și vă urez înzecit așa cum a-ți făcut voi pentru mine,îmi cer scuze celor care iam omis.”, a declarat Nicolae Mitea, lider de sindicat și victimă recentă a unui grav accident rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com