Un pompier din Mehedinți pasionat de pictură, expoziție de Ziua Națională la Târgu Jiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită la expoziție în data de 1 decembrie 2020.

Oara Larisa Mutu Mindoiu din Drobeta Turnu Severin este cea care expune în sala Florin Isuf a CJCPCT Gorj. Pictură nonfigurativă și tehnică mixtă, găsim în lucrările celei care îmbină pasiunea pentru pictură cu meseria de pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi.

“Am avut onoarea ca într-o zi de o mare importanță istorică pentru toți românii, 1 decembrie – Ziua Națională a României să expun pe simezele CJCPCT Gorj . Lucrările înscrise în această expoziție personală sunt lucrări de grafică realizate în tehnici mixte pe hârtie . Această expoziție este personală si cuprinde un număr de 20 de lucrări care nu au mai fost expuse. Mulțumesc conducerii CJCPCT Gorj, domnului director Ion Cepoi și domnului Teodor Dădălau pentru invitația de a organiza o expoziție personală în sala uneia dintre instituțiile de prestigiu  ale județului  Gorj dedicată unei zile de importanță națională!”, spune artista.

Curatorul expoziției, Teodor Dădălău a ținut să precizeze că expoziția este dedicată în primul rând tuturor celor din linia întâi, mai exact pentru medici, personalul medical, angajați SMURD, polițiști și militari deoarece ei sunt cei care au continuat lupta cu  în stoparea virusului COVID-19. Ei, cei din linia întâi, cei care au fost toată această perioadă zi de zi neobosiți și luptă pentru siguranța noastră, a tuturor. Să nu uităm însă și de vânzătoarele de la magazine și nici de cei care asigură curățenia străzilor.

Expoziția va putea fi văzută online pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, dar poate fi văzută și în sala Florin Isuf a CJCPCT Gorj timp de două săptămâni, dar respectând măsurile impuse în pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com