Un pompier a învins cancerul după un calvar de un an!

Un pompier din Gorj a învins cancerul după o luptă cu boala timp de un an. Gabriel Codreş a reuşit să iasă şi la pensie zilele trecute, după 31 de ani de muncă, din care 11 ca pompier activ.

 

„Cei puternici întotdeauna înving!

Cancerul…o boală denumită atât de urât parcă de medici și al cărei nume te face să te cutremuri!

În urmă cu mai bine de un an, colegul nostru Gabriel Codreș, culmea, “Doctorul” cum îl alintam noi, a primit o veste cruntă: avea cancer!

Puternic din fire, nu l-am văzut niciodată căzut psihic. A privit situația încrezător și convins că trebuie să fie bine!

Au urmat multe analize medicale, multe tratamente foarte costisitoare și operații la finalul cărora optimismul “Doctorului” s-a dovedit învingător!

Din păcate, a rămas fără voce, dar un caracter frumos și un suflet curat nu au nevoie de voce pentru a se exprima!

Acum, starea lui de sănătate este una bună, iar la cei 51 de ani ai săi, “Doctorul” a rămas la fel de hazliu și plin de viață!

Din cauza acestei boli, astăzi a venit momentul în care “Doctorul” a pășit într-o lume cu noi orizonturi și care reprezintă satisfacția celor 31 de ani de muncă din care 11 în această nobilă misiune de a salva vieți: pensionarea!

Cu emoții ca-n prima zi de școală, a venit astăzi să-și salute camarazii!

Cu ei a stat la aceeași masă, alături ei a participat la sute de intervenții, au râs împreună, au pus umărul la treabă împreună și au suferit împreună!

Îți dau lacrimile numai când te gândești…

“Doctore”, a fost o mândrie să te avem lângă noi, ai fost un om pe care ne-am putut baza necondiționat, am râs cu gura până la urechi la glumele tale și am muncit cot la cot la intervenții!

Ne bucurăm nespus că acum ești sănătos, iar dacă îți faci probleme din cauza vocii să știi că noi am învățat deja să-ți citim pe buze și știm ce vrei să ne spui!

Te salutăm cu drag, te așteptăm oricând pe la noi și dacă întârzii să apari o să te trezești cu noi peste tine!

Pensie cât mai lungă îți dorim, om bun!”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com