Un politician din Gorj suferă de cancer şi are nevoie urgentă de operaţie

Unul dintre activişti locali ai USR Gorj suferă de cancer. Se strâng fonduri pentru o operaţie în Turcia. Este vorba de Nicolae Gherghe de la USR Gorj.

„Unui coleg de-al nostru, dintr-o filiala locala a USR Gorj, viata ii mai atarna de un singur subtire fir…incercand de ceva vreme sa lupte cu un diagnostic sec: CANCER LA COLON.

Este genul de om care s-a incapatanat sa lupte cu forte proprii, fara sprijin extern, chiar daca eu am aflat de ceva vreme si am incercat discret sa ii propun diverse. Atat el, cat si familia, si-au consumat insa momentan resursele stand luni de zile in spitale, operatii, citostatice si cele din suita unui astfel de diagnostic, acceptand in cele din urma sa fie ajutati.

O urma de speranta, a venit de la o clinica din Turcia, care pe baza dosarului medical transmis, ofera niste sanse foarte optimiste.

Pentru acest lucru, mai necesita 7000 de euro, intr-un timp relativ scurt. Clinica l-a acceptat, cand se transfera banii, poate merge.

Noi, la USR Gorj, vom incerca strangerea acestei sume, insa avand in vedere ca fiecare zi conteaza, cu cat mai multi si mai repede, cu atat suferinta scade.

Astfel de probleme, nu au culoare politica, doar latura umana.

Conturile sunt deschise pe numele colegului, Gherghe Nicolae – Marian

RO49CECEGJ01B2EUR0759117 EURO

RO10CECEC001946370521311 RON

,iar cei 7000 de euro mai sunt necesari pentru prima interventie la clinica din Turcia. Pentru urmatoarele, familia spune ca va incerca sa se mai descurce pe parcurs.”, potrivit lui Radu Miruţă, de la USR Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com