Un pas până la emiterea Acordului de Mediu pentru Cariera Roșia

Se fac ultimele demersuri legale pentru continuarea lucrărilor miniere in perimetrul de licenţă extins la Cariera Roşia, din Complexul Energetic Oltenia. Compania anunță publicul interesat că face demersuri pentru obținerea unui nou Acord de Mediu.

„Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A – EMC Rosia-Rovinari, Cariera Roșia anunţă publicul interesat asupra   deciziei de emitere   a   acordului  de  mediu  pentru proiectul Continuarea lucrărilor miniere in perimetrul de licenţă extins – Cariera Roşia amplasat în comuna Fărcășești, judeţul Gorj.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, judeţul Gorj, în zilele de  luni – vineri , între orele 08,30 – 14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  A.P.M. Gorj, din  municipiul Tg.Jiu, str. Unirii, nr. 76, judeţul Gorj, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Gorj.”, potrivit Complexului Energetic Oltenia. Este de amintit că în luna octombrie a anului trecut Cariera Roșia a pierdut în instanță Acordul de Mediu care îi permitea extinderea fronturilor de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com