Un parlamentar vrea întâlniri lunare cu liderii de sindicat din CEO

Unul dintre parlamentarii de Gorj şi-a propus să se întâlnească lunar cu organizaţiile sindicale din judeţ şi în special cu cele din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO). Este vorba de senatorul Florin Cârciumaru. Acesta a declarat că partidul pe care îl reprezintă la nivel judeţean trebuie să strângă rândurile şi să se apropie de sindicate şi să afle care sunt problemele cu care se confruntă acestea.

„Vrem să ne întâlnim săptămânal la sediul organizaţiei, în cadrul unui Birou Permanent. Prima întâlnire va avea loc vineri. Ne apropiem de alegeri. Vine anul electoral 2019 care nu trebuie să ne găsească nepregătiţi. În paralel ne-am propus să avem întâlniri lunare cu organizaţiile de sindicat şi în mod special cu cele din cadrul CEO. Vrem să cunoaştem şi punctul de al sindicatelor în ceea ce priveşte activitatea CEO şi pentru a cunoaşte mai bine activitatea din cariere şi din termocentrale”, a declarat Cârciumaru

Nu-l schimbă pe Boza, chiar dacă va rămâne apolitic

„Având în vedere faptul că atunci când am câştigat alegerile l-am găsit pe domnul Boza numit ca manager general, nu vom propune schimbarea. Ţinând cont de performanţe nu ne-am propus să venim cu propuneri de înlocuire. Omul a dat dovadă că ştie să conducă o unitate de acest nivel şi a îndeplinit toate criteriile de performanţă. Am fost alături de domnul Boza şi nu contează dacă dânsul va dori sau nu să devină înregimentat politic”, a spus Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com