Un parlamentar întreabă care este planul conducerii, să salveze sau să îngroape CEO?

Unul dintre parlamentarii de Gorj a anunțat că va solicita Guvernului textul schemei de sprijin pentru plata certificatelor de CO2 la Complexul Energetic Oltenia. Parlamentarul de Gorj, Dan Vâlceanu, a spus că va face public documentul respectiv, dacă acesta nu va deveni confidential sau secret. Vâlceanu este de părere că angajații ar trebui să cunoască în detaliu demersurile făcute de conducerea CEO și de Guvern pentru salvarea companiei.

„Care este planul conducerii și al PSD, să salveze sau să îngroape CEO? CE Oltenia are nevoie de 13 milioane de certificate carbon, conform bugetului pe 2019. Am documente din care rezultă că au cumpărat doar 230 de mii de certificate din 13 milioane.

Iar băncile nu vor mai acorda CEO împrumuturi.

Între timp, conducerea companiei bate câmpii, susținută de pesediști, consumă bani cu diverși consultanți externi și ocupă scena publică cu povești despre scheme de sprijin și alte ajutoare.

Chiar așa, cât a costat consultantul angajat pentru redactarea schemei de sprijin? Vă spun că acest cor de incompetenți, validați doar de partid și plătiți cu sume mari, duc CEO în cap. Nu vor face nimic pentru că nici nu știu, nici nu vor! Voi solicita Guvernului textul schemei de sprijin pentru că viața prea multor oameni depinde de CEO ca să ni se răspundă că este un document confidențial. De asemenea, solicit public companiei să prezinte ce soluții are în cazul în care nu se obține ajutor cu certificatele. Care este planul conducerii și al PSD, să salveze sau să îngroape CEO.”, potrivit unei postări a deputatului de Gorj, Dan Vâlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com