Un motrean şi-a pierdut portofelul în care avea 700 de euro. Bunul a fost găsit de un mehedinţean care a anunţat poliţia.

Un motrean şi-a pierdut astăzi portofelul în care avea suma de 700 de euro. Banii au fost găsiţi de un tânăr din Mehedinţi care a sunat la 112.

„Faptul că există oameni oneşti în zilele noastre, a demonstrat-o un bărbat, de 22 de ani, din  comuna Corcova, județul Mehedinți, care a venit astăzi, la sediul Poliției Municipiului Motru, pentru a aduce un portofel care conținea suma de 700 de euro, pe care l-a găsit pe strada Macului, din localitate. Acesta a cerut ajutorul oamenilor legii pentru identificarea persoanei care şi-a pierdut portofelul, care, pe lângă suma de bani, mai conținea actul de identitate al proprietarului și soției sale, precum și carduri bancare. Potrivit actelor de identitate, polițiștii au identificat și luat legătura cu proprietarul portofelului, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Motru. Acesta s-a prezentat la sediul poliției, ocazie cu care și-a recuperat bunul pierdut. Inspectoratul de Poliție Județean Gorj salută gestul bărbatului care a prezentat poliției portofelul găsit și încurajează cetățenii la astfel de fapte”(IPJ Gorj)

2 comentarii la „Un motrean şi-a pierdut portofelul în care avea 700 de euro. Bunul a fost găsit de un mehedinţean care a anunţat poliţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com