Un lider sindical din CEO se autodenunţă!

„Mă autodenunț, sunt și eu unul dintre sindicaliștii blamați din C.E.Oltenia !
În această seară mai mulți politicieni și ziariști locali, au acuzat toți sindicaliștii din C.E.Oltenia, fără nicio excepție, precum că ar fi cel mai mare rău al acestui județ și al acestei companii.
Domnilor politicieni și ziariști ! Vă anunț că mie nu mi-a crescut nici salariul, nu mi s-a schimbat nici locul de muncă, iar la noapte sunt schimbul 3.
Am și eu trei întrebări pentru cei care dintr-o dată s-au inflamat, imediat după ce s-a semnat un CCM prin care fondul de salarii a fost majorat cu 50 de milioane:
1. De ce o parte din minerii din zona Jilț fac un marș de protest imediat după ce se semnează un CCM cu creșteri salariale, iar în aprilie 2016 când erau în șomaj, au preferat să rămână în șomaj și să nu se alăture protestului nostru în Marșul spre București ?
2. De ce o parte din presa care ne acuza și ne blama pe liderii de sindicat care protestam împotriva tăierilor salariale din 2013 și 2015, paradoxal, astăzi aceeași parte din presă ne acuză că de ce nu protestăm când se câștigă la salarii ?
3. De ce mă acuză Bunooaica pe mine, când dintre noi doi, eu am primit două litere, de la 21 B la 22 A, iar el și-a majorat salariul cu 7 clase, de la clasa 18 la clasa 25 ?”, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a liderului de sindicat din CEO, Manu Tomescu.

One thought on “Un lider sindical din CEO se autodenunţă!

 • 23 martie 2018 la 0:43
  Legătură permanentă

  Esti un rahat!
  In 2013, eram in prefaliment! Consumul scăzuse si nimeni nu avea nevoie de noi. Și, totuși, ANRE ne-a dat un preț bun pe energia contractată cu ei, mai bun decat cel cu care se vinde acum! Se poate spune că, in realitate, CEO a fost salvat de la insolvență!

  Prin urmare ești o javră, o căpușă pe munca tovarășilor tăi! O mizerie!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com