Un lider de sindicat i-a cerut demisia prefectului Ciprian Florescu

Peste o sută de angajaţi din sectorul minier, dar şi din sănătate au protestat timp de două ore în faţa Prefecturii Gorj, nemulţumiţi de trecrea contribuţiilor de la angajator la angajat. Spun că prin această măsură, salariile lor vor scădea.

Prefectul Florescu a mers la protestatari, pentru a le afla doleanţele şi a le trimite la Guvern. Oamenii i- au cerut însă altceva. “Ca să fie eficient, sa le trimiteţi direct lui Dragnea , că e mai eficient sau vă duceţi la lacul Belina,” a spus un protestatar. „Nu mai vrem să facă experimente pe noi. Toţi spun că nu mai e forţă de muncă în România şi ei fac experimente pe noi,” i- a spus Manu Tomescu prefectului.

Ciprian Florescu nu le – a dat dreptate oamenilor că vor pierde la salariu şi atunci un lider de sindicat l- a provocat. „Tocmai pentru că aţi precizat că sunteţi reprezentantul Guvernului , dacă se va întampla aşa cum am spus eu, să scadă de la 1 ianuarie salariile, dumneavostară ca demnitar luaţi în calcul de la 1 ianuarie să părăsiţi acest Guvern,?” l- a intrebat Cristi Aldescu pe prefect. Florescu a răspuns că aşa cum a fost numit , aşa poate să şi plece.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com