Un gorjean celebru trece prin momente cumplite. A sosit de urgenţă la Târgu Jiu.

Mama lui Horaţiu Mălăele, care locuia singură în municipiul Târgu Jiu, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Actorul a sosit la Târgu Jiu pentru a o conduce pe ultimul drum  pe cea care i-a dat viaţă.

Actor, regizor, caricaturist şi scriitor român, Horaţiu Mălăele a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1975, la clasa marelui Octavian Cotescu.

De atunci, ne-a încântat cu roluri magistrale. Horaţiu Mălăele joacă în prezent în piesa „Fierarii”, alături de George Mihăiţă şi Maia Morgestern, piesa fiind regizată chiar de el. Anul acesta, mai exact în luna noiembrie, Horaţiu Mălăele va avea şi premiera peliculei „Moromeţii 2”, în care joacă alături de Dana Dogaru, Iosif Paştina, Răzvan Vasilescu etc.

De mai bine de trei decenii, actorul e căsătorit cu Gabriela Mălăele, având împreună doi băieţi, pe Cristian (30 de ani) şi pe Bogdan (32 de ani), amândoi pasionaţi de actorie. Horaţiu Mălăele a avut ocazia de a juca alături de amândoi fiii, în filmul „Poker”, însă mai des lucrează cu Bogdan, cu care a fost coleg atât în filmul „Nunta Mută”, dar şi în multe alte piese de teatru, printre care „Jocul vieţii şi al morţii”, „La Pulce”, „Shylock” sau „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”, care se joacă la TNB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com