Un fost director al CEO compară compania cu situaţia de criză a Armatei Române

Unul dintre foştii directori ai Complexului Energetic Oltenia compară situaţia actuală a Complexului Energetic Oltenia cu situaţia din Armata Română, aşa cum este relatată de unul dintre amiralii ei. Neîncredere, incompetenţă şi teama de a nu rămâne fără funcţie sunt trei elemente identificate în starea de fapt a Armatei Române care s-ar putea aplica şi la Complexul Energetic Oltenia, după cum afirmă Laurenţiu Ciurel, ex-manager.

„O altă boală gravă în armata română, este împuternicirea. Invenție pur românescă și de certă sorginte comunistă. O împuternicire durează 6 luni, după care trebuie reânoită sau trebuie făcută numirea pe funcție. Armata română este plină de împuterniciți. Unii sunt la a treia sau chiar a patra împuternicire consecutivă. De ce?

Din trei motive. Unul – Incompetența de a găsi omul potrivit a unor decidenți militari și politici, Doi-neîncrederea în subordonați a unor decidenți militari și politici, derivată din propriile tare de caracter și din incompetență și Trei – teama ca cel numit să nu ia locul decidentului. Toate trei, în concluzie, au ca bază incompetența celor care generează împuternicirea.

Ar mai fi și o a patra variantă, care nu este imposibilă, deși refuz să o accept, și anume accea a faptului că împuternicitul nu face parte din gașcă (numită frumos echipă) sau nu a înțeles că trebuie să cotizeze, să sensibilizeze decidentul (decidenții)

Amiral, Romulus Haldan”

ADICA FIX CA LA CEO! DA’ FIX.”, potrivit lui Laurenţiu Ciurel,ex-manager al Complexului Energetic Oltenia, care a intrat în al cincilea an de când nu mai lucrează la companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com