Un cunoscut sindicalist din CEO susţine că Sorin Boza e înzestrat cu genialitate

Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia este de părere că Sorin Boza, managerul companiei este înzestrat cu genialitate. Mircea Gherendi, lăcătuş la Cariera Roşia, nu a ascuns că este unul dintre susţinătorii lui Sorin Boza, chiar dacă nu a beneficiat de pe urma acestui lucru. Gherendi oferă ca exemplu clasa mică de salarizare pe care o are. Alţi sindicalişti au profitat din plin în clase de salarizare şi alte beneficii, pentru că s-au strâns în jurul lui Sorin Boza. Gherendi nu a intervenit nici să îşi angajeze soţia la CEO sau o altă rudă. Cu toate acestea spune că nu va ezita să fie unul dintre susţinătorii actalului preşedinte al Directoratului.

„Este singura dată cand explic situația mea financiară. Pentru toată lumea, de la 23 c am primit 25 a,deci sunt singurul din EMC Rosia care nu am primit 2 clase complete. Dacă vi se pare ceva ireal,puteti consulta ca nu e ceva secret.Am fost in audiență la domnul director general Sorin Boza dar nu pentru mine,ci doar pentru cazuri sociale. Nu ma plang”,Doamne fereste ” dar e bine sa știm adevarul. Am cea mai mica clasă ca lăcătuș pe excavator 01 pentru curiosi și nu am reproșat nimic,nimănui. Faptul că apreciez genialitatea domnului Sorin Boza este condamnabila pentru mine,asta nu înseamnă că nu vreau binele CEO.Studiati cifrele,studiati istoria CEO și ve-ți vedea ca spun adevarul.Pentru România CEO este foarte important.”, potrivit unei postări a liderului de sindicat Mircea Gherendi. Acesta nu a ascuns niciodată că este un susţinător al managerului CEO, Sorin Boza.

 

Răspunsul lui Sorin Boza

 

„Valoarea ta Mircea nu se vede in clasa de salarizare ci in educația primită in cei 7 ani cât si in munca “ ptr alții” depusă de tine de când te cunosc.

Faptul ca M-ai considerat prietenul tău M-a onorat însă in același timp a creat palpitații și ore de nesomn ptr unii din marii “ specialiști” ce au trecut prin viața noastră.

Poate odată cei ce vor vrea sa înțeleagă ce este de înțeles , vor realiza ca mai presus de toate in viața asta este demnitatea și eleganta omului.

Te felicit ptr tot ce faci ptr cei din jurul tău și te asigur de respectul meu. Iar celor ce “ comentează in van” le doresc sa le dea Dumnezeu mintea celor de pe urma!!!! Respect”, conform managerului CEO, Sorinel Boza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com