Un cunoscut şef din CEO este pregătit de negocierea contractului colectiv de muncă

Un cunoscut director din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) susţine că este pregătit să participe la negocierea contractului colectiv de muncă, dacă va fi solicitat. Este vorba de Ion Ruşeţ, consilier al managerului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza. Ruşeţ nu s-ar afla la prima participare la negocierea contractului colectiv de muncă şi a fost de ambele baricade.

Şi la sindicate şi la administraţie

Ion Ruşeţ este poate cel mai experimentat participant la negocierile pentru contractul colectiv de muncă. Fostul sindicalist şi actual consilier a participat la sute de negocieri şi are în spate şi o experienţă ca politician şi parlamentar. Ruşeţ este un avantaj  pentru administraţie pentru că îi cunoaşte foarte bine pe liderii de sindicat. De asemenea, ar fi un avantaj pentru sindicate, dacă ar fi de partea cealaltă a baricadei. Ion Ruşeţ a lăsat să se înţeleagă faptul că va răspunde prezent dacă va fi convocat de Directorat, să asiste la negocierea contractului colectiv de muncă.

One thought on “Un cunoscut şef din CEO este pregătit de negocierea contractului colectiv de muncă

  • 7 decembrie 2017 la 7:18
    Permalink

    Unde s-a facut derbedeul asta incalzirea? Oricum sindicatele sunt inca la vestiare, Boza anunta ca profitul din 2017 vva acoperi pierderile din anii trecuti…. . La ce sa ne asteptam? Sinurii care vor castia vor i cei din Directorat,, s-au indeplinit contractul de mandat. Felicitari!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com