Un bătrân a rămas fără banii de înmormântare. Poliţia este pe urma hoţilor care au fugit cu un autoturism

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizați luni de un bărbat de 73 de ani, din comuna Bărbăteşti, cu privire la faptul că autori necunoscuţi i-au sustras din locuinţă sumă de bani. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă care a constatat că bărbatul a fost  abordat la poarta locuinţei de o persoană care a coborât dintr-un autoturism, spunându-i că a lucrat cu ginerele său şi trebuie să-i plătească o sumă de bani, dar nu are schimbat.

După ce bărbatul a ieșit din imobil cu suma de bani schimbată, o altă persoană a profitat de neatenția sa și i-a sustras din locuință suma de 7.000 lei, după care au plecat cu autoturismul într-o direcţie necunoscută. Polițiștii desfășoară în continuare activități specifice pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  furt.

RECOMANDĂRI:

Sub diferite pretexte autorii distrag atenția persoanelor vătămate și reuşesc să le sustragă din locuință diferite bunuri de valoare sau sume importante de bani. Pentru prevenirea înşelăciunilor comise prin această metodă, este absolut necesar să:

–         Nu permiteți accesul unor persoane necunoscute în curte sau în locuinţă şi nu acceptaţi ofertele tentante de achiziţie sau vânzare bunuri;

În cazul în care sunteţi victima unei infracţiuni de acest fel, reţineţi semnalmentele persoanelor, caracteristicile autoturismului şi sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie, sau apelaţi în cel mai scurt timp numărul de urgenţă 112 !(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com