Un bărbat a cerut ajutor polițiștilor după ce i-a plecat nevasta de acasă

La data de 16 august a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa Lunculescu Maria Cristina, de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Baia de Fier, a plecat voluntar de acasă în data de 15 august a.c..

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Lunculescu Maria Cristina s-a urcat într-o mașină plecând într-o direcție necunoscută, spunându-le copiilor că se va întoarce curând.

Din discuțiile purtate cu soțul acesteia a rezultat faptul că soţia sa pleacă frecvent de acasă revenind după câteva zile.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 Kg, păr șaten deschis, drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni blug de culoare albastră, cămașă de culoare mov, în picioare purta papuci din cauciuc.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării femeii, dispunând, totodată, punerea în urmărire la nivel național a acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com