Un alegător din Târgu Jiu, amendat de poliție pentru că și-a filmat votul și a făcut scandal

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că pe un site de socializare, a fost postată o înregistrare video din care reiese că un bărbat care ar fi votat la Secția de votare nr. 10 din cartierul Drăgoieni al municipiului Târgu Jiu, ar fi realizat o filmare în cabina de vot, împrejurare în care a indicat candidatul cu care a votat și, totodată, a arătat și exprimat semne și expresii obscene la adresa candidatului propus de cealaltă formațiune politică, iar apoi, la ieșire, pe holul secției de votare bărbatul le-a spus altor persoane cu cine a votat și a adresat cuvinte cu caracter obscen.
Din verificările efectuate s-a stabilit că incidentul a avut loc în incinta Secției de votare nr. 9, din municipiul Târgu Jiu, cartier Drăgoieni, iar cel în cauză este un bărbat, de 39 de ani, din localitate.
Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia, cu amendă în valoare de 1.500 lei precum și pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, cu amendă în valoare de 200 lei.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com